Ontmoet het team

Anne Raaymakers en Sarina Gates

De inspirators: Anne Raaymakers en Sarina Gates

Anne en Sarina zijn moeder en dochter en het begon allemaal met een boek: “365 Facebooktips”. Omdat we er van overtuigd zijn dat niemand 365 tips daadwerkelijk gaat toepassen na het lezen van een boek, verzonnen we een andere manier om mensen aan te zetten tot het toepassen van tips en ideeën, het vol te houden en het als een nieuwe gewoonte te zien.

Want een nieuwe gewoonte aanleren in 21 dagen, zoals veel ‘goeroes’ beweren is een fabel. En die nieuwe gewoonte volhouden al helemaal. Daarom werd het boek niet gepubliceerd, maar in een cursus gegoten: 365 Dagen Facebooksucces. Daarna volgden nog 6 bijzondere 365 Dagen Cursussen. Duizenden ondernemers deden er aan mee en het bleek een succesvol concept. De cursussen veranderden levens!

Dat concept passen we nu toe in 365dagen.com, een bedrijf gestart door de bedenkers van elke 365 Dagen cursus. We hebben cursussen voor iedere vrouw in Nederland en België. Want een nieuwe gewoonte aanleren, focussen op wat werkt en je leven zinvoller, succesvoller en gemakkelijker maken, gaat beter met dagelijkse motivatie en inspiratie.

 

Eveline van de WaterlaatEveline van de Waterlaat

Eveline is diëtist en dieetpsycholoog. Ze schreef het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ over de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven.

Speciaal voor jou heeft Eveline 365 Dagen Slank ontwikkeld en die methode gaat ervoor zorgen dat het deze keer wel lukt om af te vallen en nooit meer aan te komen.

Ze heeft al meer dan duizend vrouwen zoals jij geholpen om meer grip te krijgen op hun eetgedrag en een slanke mindset te ontwikkelen. Zodat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken.

Sabine

Sabine

Sabine is een creatieve dame met een druk bestaan. Een baan, 2 kinderen en heel veel hobby’s. Waaronder koken.

“Ik dacht dat een airfryer een alternatief was voor een frietpan. Ik had wel eens bij mijn schoondochter gezien dat zij er frites in bakte. Dat ding draaide dan uren rond voor een minimale portie slappe frietjes. Ik dacht dus dat dat ding niks voor mij was.

Maar toen ik zoveel goede dingen hoorde over de nieuwe modellen airfryers, heb ik er toch een gekocht. Ik ging op zoek naar allerlei manieren om dit ingenieuze kookapparaat te gebruiken en ik was al snel verkocht. Tegenwoordig kook, bak, frituur en gril ik alles in de airfryer.

Helga PostHelga van den Assen

Helga van den Assen is de opruimexpert van 365 Dagen.

Net als jij is zij een drukke vrouw met een gezin, werk en een huishouden.

Een aantal jaren geleden zocht ze naar een manier om het huishouden efficiënter aan te pakken, omdat ze heel veel andere dingen belangrijker vond dan poetsen en opruimen. En nog steeds vindt.

Die manieren gaat ze jou leren in 365 Dagen van Rommel naar Rust.

Het is Helga’s missie om ook jouw huishouden makkelijker te maken, de rommel in je huis én in je hoofd op te ruimen en meer vrije tijd te creëren.