Weet jij hoeveel suiker je binnen krijgt door wat je drinkt?

We krijgen ongemerkt bergen suiker binnen via zogenaamd gezonde drankjes.
Als je wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of gewoon gezond wilt eten is het verstandig om niet meer dan 6 theelepels suiker per dag te eten.

6 theelepels per dag lijkt misschien best veel, maar deze 6 theelepels zijn inclusief de suikers die aan levensmiddelen zijn toegevoegd én de natuurlijke suikers uit fruitsappen en honing.
Dus ook als je geen suiker in je thee of koffie gebruikt en matig bent met snoep kun je te veel suiker binnen krijgen. Ongemerkt krijgen we heel veel suiker binnen via zoete drankjes zegt Eveline van 365 Dagen Slank.

Ook dranken die op het eerste oog gezond lijken kunnen heel veel suiker bevatten, denk bijvoorbeeld aan vruchtensappen. Een glas sap levert net zo veel suiker als een glas cola! Hieronder volgen nog een aantal voorbeelden van drankjes die gezond lijken, maar toch heel veel suiker bevatten.

Door andere keuzes te maken wat betreft de dranken die je drinkt kun je heel veel suiker besparen en dus gemakkelijke afvallen en op gewicht blijven. Om je op weg te helpen heeft Eveline dit e-book met tips voor Slanke Zomerdrankjes voor je op een rijtje gezet. Het is echt super simpel om te maken: https://www.365dagen.com/slanke-zomerdrankjes

Geniet ervan!
Zo kun je voldoende en lekker drinken zonder een gram aan te komen.

 

 

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Malcare WordPress Security