Weet jij hoeveel suiker je binnen krijgt door wat je drinkt?

We krijgen ongemerkt bergen suiker binnen via zogenaamd gezonde drankjes.
Als je wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of gewoon gezond wilt eten is het verstandig om niet meer dan 6 theelepels suiker per dag te eten.

6 theelepels per dag lijkt misschien best veel, maar deze 6 theelepels zijn inclusief de suikers die aan levensmiddelen zijn toegevoegd én de natuurlijke suikers uit fruitsappen en honing.
Dus ook als je geen suiker in je thee of koffie gebruikt en matig bent met snoep kun je te veel suiker binnen krijgen. Ongemerkt krijgen we heel veel suiker binnen via zoete drankjes zegt Eveline van 365 Dagen Slank.

Ook dranken die op het eerste oog gezond lijken kunnen heel veel suiker bevatten, denk bijvoorbeeld aan vruchtensappen. Een glas sap levert net zo veel suiker als een glas cola! Hieronder volgen nog een aantal voorbeelden van drankjes die gezond lijken, maar toch heel veel suiker bevatten.

Door andere keuzes te maken wat betreft de dranken die je drinkt kun je heel veel suiker besparen en dus gemakkelijke afvallen en op gewicht blijven. Om je op weg te helpen heeft Eveline dit e-book met tips voor Slanke Zomerdrankjes voor je op een rijtje gezet. Het is echt super simpel om te maken: https://www.365dagen.com/slanke-zomerdrankjes

Geniet ervan!
Zo kun je voldoende en lekker drinken zonder een gram aan te komen.

 

 

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank