Waarom zie je op tegen opruimen?!

Opruimen.

Ik schrijf er al een paar dagen over. Waarom? Omdat ik er zelf iedere keer weer tegenop zie en me serieus afvraag waarom dat zo is.

En door het aantal reacties wat ik op mails krijg blijk ik niet de enige.

Daarom heb ik met Helga van 365 Dagen van Rommel naar Rust een gratis challenge opgezet. We starten op 1 november.

Het klinkt zo makkelijk. “Dat zou ik zelf toch moeten kunnen? Waarom lukt het nou steeds niet?” vraag je je af.

Volgens Helga lukt het niet omdat opruimen helemaal niet makkelijk is.

Opruimen is niet alleen maar spullen op een andere plek leggen. Of gewoon weggooien wat je niet meer nodig hebt. Bij opruimen komt veel meer kijken. Opruimen is je leven onder de loep nemen.

Daar gaan we je mee helpen.

Samen is opruimen echt een stuk leuker.

Wil jij ook je huis opruimen, ontspullen, bepaalde plekken beter benutten? Meld je dan nu aan voor 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik verzeker je een opgeruimd huis en een gezellige en actieve support groep. Het juiste moment om op te ruimen is nu! https://www.365dagen.com/365-dagen-rommel-naar-rust/

Liefs,

Lauren

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank