Speciaal voor jou een oefening om meer focus te krijgen

Mis je focus?
Heb je moeite om je te concentreren?
Wil je meer gedaan krijgen?
Word je nog teveel geraakt door de mening van anderen?

Soms heb je iets nodig om in een positieve vibe te komen. Om geïnspireerd te raken. Of om lekker aan de slag te kunnen.

Dat iets, dat heb ik voor je. Het is een mooie oefening! Ik ben Lonneke, Medium, Business Medium en Energie werker en help je graag je energie weer op het juiste niveau te brengen.

Bij deze oefening ga je je eigen (levens)energie meer activeren zodat je beter bij jezelf kan blijven en meer focus, inspiratie & actie-vibes krijgt.

De oefening gaat als volgt:

1) Zorg dat je ergens ongestoord een aantal minuten kan staan.

2) Blijf staan en sluit je ogen.

3) Visualiseer dat je energie uit de grond haalt en je linkerbeen in trekt.

4) vanuit daaruit gaat het door je lichaam naar je rechterschouder.

5) En dan via je hoofd/kruin er weer uit.

6) Daar boven maakt het een boogje naar rechts en gaat de energie weer je kruin in.

7) Naar je linkerschouder.

8) En van je linkerschouder naar je rechterbeen.

9) Via je rechtervoet weer de grond in.

10) En dan begint stap 1 weer.

Het klinkt te simpel. En dat is het ook. Het werkt ook. Probeer het maar eens een paar minuten.

Als je openstaat voor meer van dit soort tips. Of als je meer wilt leren over hoe jij aan jouw energie kan werken. Hoe je dit positief kan beïnvloeden doen dan mee met 365 Dagen Meer Energie

 

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Gelukkig had ik voor mijn vakantie al vooruitgewerkt om de keukenkastjes te doen, dus ik ben lekker bij. Wat een heerlijkheid om niet zo veel meer in de kastjes te hebben staan. Ik heb gewoon ruimte over! En nog € 40 verdiend aan de spulletjes die ik te koop had gezet in de Facebookgroepen 🙂

Diane

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben nu heel gefocust bezig met huishoudelijke taken. Echt fijn om die focus te kunnen houden en alles netjes te houden. Rommel komt er bij mij niet meer in 😉

Charlotte

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Mijn eerste eye-opener deze maand is dat ik dus echt wel kan opruimen en een ritme hierin kan vasthouden. Ik wil graag snel te veel en dat werkt averechts. Ik kan nu, met mijn drukke gezinsleven en twee eigen bedrijven, toch goed overzien wat er moet gebeuren en ik heb gewoon meer tijd gekregen!

Ilse

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben zo blij met deze groep! Ondertussen ben ik bij dag 123 en het lukt me gewoon om alles opgeruimd te houden. Ik ben ook heel gemotiveerd nu om het schoon en overzichtelijk te houden.

Dian

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust