Mijn garage en zolder, de tussenstop voor de kringloopwinkel of stort

In mijn garage en op zolder staan allemaal spullen die ik al 5 jaar niet gebruik.

Laatst, in een helder moment, zag ik de werkelijke functie van mijn garage; het is de tussenstop voordat het naar de kringloopwinkel of stort gaat.

Ik benut een groot deel van mijn ruimte met spullen die ik niet meer gebruik.

Hoe zou ik de garage, en als ik eerlijk ben, ook de zolder beter kunnen benutten? Wat zou ik er allemaal mee kunnen doen? De ideeën lopen zeer uiteen : – ) van sauna, tot sportruimte en van kantoor tot de ruimte zo verbouwen dat ik het bij het huis kan betrekken. Stuk voor stuk beter dan het als tussenstop te laten fungeren.

Wil jij ook je huis opruimen, ontspullen, bepaalde plekken beter benutten? Doe dan mee met 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik verzeker je een opgeruimd huis en een gezellige en actieve support groep. Het juiste moment om op te ruimen is nu! https://www.365dagen.com/365-dagen-rommel-naar-rust/

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank