Kost je huis opruimen jou veel energie? Lees dan verder!

Waarom is ‘opruimen’ onderdeel van je bezigheden.

Waarom doen we dat?

1. Zodat je spullen makkelijk terug kan vinden

2. Zodat je je nek niet breekt als je van de bank opstaat om een glas drinken te pakken

3. Omdat we teveel spullen hebben en we dus daarom heel veel tijd bezig zijn met opruimen.

Ja 3, daar moet ik even over nadenken. Als we minder spullen hebben hoeven we dus ook minder op te ruimen. Minder schoon te maken. Minder ergernis aan rommel en dus meer tijd over voor andere dingen.

Waarom doen we dat dan niet?

1. Geen tijd

2. Morgen is het weer precies dezelfde rommel in huis omdat de rest van het gezin niet mee doet.

3. Het is te veel. We weten van gekkigheid niet wanneer we het moeten doen.

Dus de spullen in je huis kosten je energie. Energie die je liever anders besteed misschien?

Als je hulp wil met opruimen doe dan met de van Rommel naar Rust challenge. 10 Dagen lang gaan we samen opruimen. Iedere dag iets.

Doe je mee? Het is geheel gratis.

We zitten de komende maanden meer binnen vanwege de heerlijke herfst die zijn intrede doet. Dan liever in een huis waar geen overbodige spullen staan die energie kosten? Toch?

Wil jij ook je huis opruimen, ontspullen, bepaalde plekken beter benutten? Doe dan mee met 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik verzeker je een opgeruimd huis en een gezellige en actieve support groep. Het juiste moment om op te ruimen is nu! https://www.365dagen.com/365-dagen-rommel-naar-rust/

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Gelukkig had ik voor mijn vakantie al vooruitgewerkt om de keukenkastjes te doen, dus ik ben lekker bij. Wat een heerlijkheid om niet zo veel meer in de kastjes te hebben staan. Ik heb gewoon ruimte over! En nog € 40 verdiend aan de spulletjes die ik te koop had gezet in de Facebookgroepen 🙂

Diane

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben nu heel gefocust bezig met huishoudelijke taken. Echt fijn om die focus te kunnen houden en alles netjes te houden. Rommel komt er bij mij niet meer in 😉

Charlotte

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Mijn eerste eye-opener deze maand is dat ik dus echt wel kan opruimen en een ritme hierin kan vasthouden. Ik wil graag snel te veel en dat werkt averechts. Ik kan nu, met mijn drukke gezinsleven en twee eigen bedrijven, toch goed overzien wat er moet gebeuren en ik heb gewoon meer tijd gekregen!

Ilse

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben zo blij met deze groep! Ondertussen ben ik bij dag 123 en het lukt me gewoon om alles opgeruimd te houden. Ik ben ook heel gemotiveerd nu om het schoon en overzichtelijk te houden.

Dian

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust