Ik moet nog zus en moet nog zo

Ken je dat. Dat je het gevoel hebt dat je nog zoveel ‘moet’.

Je moet:

nog boodschappen doen

de was doen

stofzuigen

dweilen

creatief zijn met de kinderen

tijd voor jezelf hebben (ja dat MOET ook)

liever zijn voor jezelf

nog naar de kapper

een paar kilo afvallen

een begin maken aan…. enz enz enz….

Deze lijst zou ik nog tot in den treuren aan kunnen vullen met wat ik allemaal nog moet.

Heb jij dat ook?

Ik heb nieuws voor je. Hier kun je dus heel simpel, instant, iets aan veranderen.

Je moet namelijk helemaal niks. Maar als je hier direct iets aan wilt veranderen dan kun je het woord ‘moet’ veranderen in ‘wil’.

‘Ik wil creatief zijn met de kinderen’.

Dat klink al heel anders hè? Lichter. Liever. Kun je dat meteen afstrepen van je lijstje ; – )

Ben liever voor jezelf. Dat maakt alles leuker.

Eveline van 365 Dagen Slank helpt je dagelijks gezonde keuzes te maken op een liefdevolle manier. Ze geeft je dagelijks tips, motivatie of inspiratie om een gezond gewicht te bereiken en gezond te leven.

Wil jij dat ook? Meld je dan hier aan: https://www.365dagen.com/365-dagen-slank/

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank