Hoe maak jij ook zo’n leuk Facebook avatar poppetje?

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank

Zeg vaarwel tegen de tijd dat je alleen je emoties kon uiten op Facebook met het duimpje, hartje of de trieste of boze emoji’s. De nieuwe ‘medeleven’ emoji bracht al mogelijkheden, maar nu hebben we de Facebook avatar! Een poppetje dat je helemaal naar je eigen (gewenste) uiterlijk kunt maken

Facebook Avatar

Facebook heeft deze week namelijk de Avatar-functie ook in Nederland uitgerold. Facebook avatars zijn vergelijkbaar met Snapchat’s Bitmoji en stelt Facebook gebruikers in staat om een cartoon avatar van zichzelf te maken. Je kunt de avatar gebruiken in reacties, Facebook-stories en Messenger.

Je kunt je nu veel persoonlijker uitdrukken op Facebook op een hele leuke manier.

Als je niet kunt wachten om de nieuwe functie uit te proberen, volg dan de onderstaande stappen om je eigen Facebook-avatar te maken. Deze schermafbeeldingen zijn gemaakt in de Facebook-app op Android, maar de stappen zijn vergelijkbaar in de iOS-versie.

Let op! Je kunt je avatar alleen op je telefoon in de Facebook-app maken, maar als je dat eenmaal gedaan hebt, kun je het wel gebruiken op Facebook op je computer.

Manier 1 om een Facebook avatar te maken:

Stap 1: Open de Facebook-app op je iOS- of Android-telefoon. Tik vervolgens op het menu, de drie horizontale lijntjes rechtsboven in je scherm.

Stap 2: Scroll naar beneden en tik op “Meer weergeven.”

Stap 3: Tik op ‘Avatars’.

(Als je daar geen avatars ziet staan wil dat niet zeggen dat je geen avatar kunt maken. Scrol dan verder in dit blog en ga naar manier 2)

Stap 4: Tik op ‘Volgende’ en dan ‘Aan de slag’.

Stap 5: Kies een huidskleur die het beste bij de jouwe past en tik dan op ‘Volgende’.

Facebook avatar

Stap 6: Ga nu aan de slag met je kapsel, haarkleur, gezichtsvorm, oogvorm en -kleur, make-up, wenkbrauwen, neusvorm, gezichtsbeharing, lichaamsvorm, outfit, etc. en pas je avatar geheel naar wens aan. Er is zelfs een sectie voor gezichtslijnen en teint als je tot in de kleinste details wilt gaan.

Veeg door het werkbalkje heen voor de diverse keuzes. Een leuk klusje.

Als je een reminder wilt  hoe je er eigenlijk uitziet ;-), tik je gewoon op het spiegelicoontje rechtsboven in het scherm om de camera aan de voorzijde van je telefoon te openen.

Stap 7: Als je klaar bent met het aanpassen van je avatar en je tevreden bent met het uiterlijk, tik dan op het vinkje in de rechterbovenhoek van je scherm, vervolgens ‘volgende’ en ‘klaar’.

Youpie!! Nu je klaar bent met het maken van je avatar, kun je op het pijltje rechtsboven tikken om het te delen op Facebook of het in te stellen als een (tijdelijke) profielfoto.

Als je wilt reageren met een avatar, tik op de smiley en dan het paarse lachebekje en kies het poppetje wat het meeste jouw reactie benadert. Dit werkt ook op desktop nu.

Facebook Avatar

Manier 2 om een Facebook avatar te maken:

Als je in je instellingen de functie Avatar niet kunt vinden is er geen vrouw over boord. Je kunt je poppetje ook op de volgende manier maken:

Stap 1: Tik op je smartphone onder een willekeurig bericht in een reactie.

Stap 2: Tik op het smiley-icoontje

Stap 3: Tik op het paarse lachebekje

Stap 4: Tik op ‘Avatar maken’

Ga verder met stap 4 van manier 1.

Facebook Avatar

Heel veel succes en plezier met jouw avatar die Facebook toch weer een stukje leuker maakt, vind je niet?

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Malcare WordPress Security