Hier doe je ongeveer 5 maanden over. Jij ook!

Wist je dat het je gemiddeld 5 maanden kost om de december kilo’s er weer af te krijgen?

Watttt?????? Ik sloeg echt steil achterover toen Eveline dit laatst tegen me vertelde.

Zitten die zogenaamde coronakilo’s er ook nog aan?

Laten we samen voorkomen dat er in december nog meer kilo’s bij komen door mee te doen aan de Challenge van Futloos naar fit

Eveline gaat je meenemen in nieuwe eet- en leefgewoontes, die allemaal gemakkelijk uit te voeren en vol te houden zijn.

Als je eenmaal begint kun je niet meer ophouden!

Op naar een gezonde leefwijze en een fitte decembermaand zonder extra kilo’s.

Doe je mee?

https://www.365dagen.com/gratiscadeautjes/challenge-van-futloos-naar-fit/

groetjes,

Lauren

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Wie slank wil zijn moet slim zijn! Met de tips van Eveline van 365 Dagen Slank lukt me dat iedere dag smile

Marja

volgt 365 Dagen Slank

Ik voel me sterker op het gebied van grenzen stellen. Mijn dienstbare kant is ook zakelijker geworden 😊

Lonneke heeft iets wakker gemaakt in mij, daar ben ik super blij mee.

Joyce

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Ik ben nu veel meer gemotiveerd en ik weet dat ik op de juiste weg ben. Er komen nu ook klanten gewoon naar me toe!

Veerle

volgt 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf

Vanaf middel april tot nu (2 juni) is er ruim 4 kilo af!

Chantal

volgt 365 Dagen Slank