Een schop onder je kont

Weet jij wat je het liefste doet?

Ik wel. Ik vind het heerlijk om iemand te activeren daar waar nodig. Een schop onder je kont geven 🙂

Dat wat ik het liefste doe, geef ik vorm in 365dagen.com op allerlei verschillende gebieden. Samen met de best aangeschreven experts in Nederland of België.

Heb je veel Rommel in huis en daardoor geen Rust in je hoofd? Dan kun je een enorme transformatie doormaken met het programma 365  Dagen van Rommel naar Rust

Ik zet met deze cursus mensen in actie en laat ze een bepaalde transformatie doormaken waardoor een heel groot probleem op een laagdrempelige manier wordt opgelost. Dit doe ik niet alleen. Om deze programma’s te maken werk ik samen met een team van experts op hoog niveau.

Soms doen we challenges. Laatst deden we de 10 daagse challenge van Rommel naar Rust. We hebben 448 mensen in actie gezet met de van Rommel naar Rust challenge. 448! Echt wow!

Een van hen is Diana Withagen en ze wijdt er een leuk blog aan:

Heb jij rommel of heb je rust?

Toeval bestaat niet. Een paar weken geleden kreeg ik, na een flinke buiteling toen ik met de hond aan het wandelen was, ineens een enorme opruimwoede. De keukenkastjes en de koelkast ondergingen een uitruimbeurt. De kliko zat vol, de kasten waren een stuk leger.

Vorige week moest mijn kledingkast eraan geloven. Geïnspireerd door onze jongste dochter, kwamen er ook 6 vuilniszakken voor de kledingcontainer tevoorschijn uit de kast. En vervolgens kreeg ik een mail in mijn mailbox… Of ik mee wilde doen met de 10-daagse van Rommel naar Rust Challenge.

Omdat toeval niet bestaat geloof ik dat het Universum mij wil vertellen dat ik al die energie die nu in voor mij overbodige spullen zit, veel beter op een andere manier kan inzetten. Dus jazeker. Ik doe mee! Ik heb heel veel energie nodig om mijn boek te schrijven.

Rommel

En zelfs als je denkt dat je keuken al heel erg opgeruimd is, moet je er volgens de opdracht van vandaag één ding uit weggooien. Maar als ik eenmaal begin overdrijf ik nogal makkelijk. De hele voorraadkast is uitgeruimd en ook allerlei andere kastjes. Zo zit de kliko dus alweer vol en zijn er nog meer kasten (bijna) leeg.

Ik moet zeggen dat het een lekker gevoel is om al die overbodige zooi uit je huis te verbannen. Een beetje alsof je gaat verhuizen maar dan zonder nieuw huis. En de spullen die wel blijven mogen terug in de kast in plaats van in een doos.

Energie

En vervolgens kwam de boekenkast aan de beurt. Die beneden in de woonkamer, want aan die in de studeerkamer durf ik niet te beginnen. Ik houd namelijk van boeken en vind het heel lastig ze weg te doen. De meesten heb ik met liefde gelezen. Er zit dus energie van mij in en liefde. Juist mooi om ze weg te geven dus!

Dan word ik dus heel erg blij van mijn lieve Vidarte Vrienden Peter en Yvonne die er in de nieuwe Villa meteen een project van willen maken. Je neemt een boek mee en je legt er een terug. Een project waar ik al eerder aan gedacht had, maar ik wil liever geen boekenkast in de voortuin. En nu kan het dan toch! Mijn boeken krijgen zo een goede bestemming. Ik heb gelijk meer zin om aan de boekenkast in mijn studeerkamer te beginnen!

Rust

En dat was pas dag 1 van de challenge. Als het zo door gaat is het huis een heel stuk leger na 10 dagen. En ik weet heel zeker dat dat me een stuk meer rust gaat geven. Rust die ik kan gebruiken om te schrijven aan mijn boek en aan de bijbehorende online programma’s.

Hier word ik nou zo blij van!

Wil jij ook je huis opruimen, ontspullen, bepaalde plekken beter benutten? Meld je dan nu aan voor 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik verzeker je een opgeruimd huis en een gezellige en actieve support groep. Het juiste moment om op te ruimen is nu! https://www.365dagen.com/365-dagen-rommel-naar-rust/

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Gelukkig had ik voor mijn vakantie al vooruitgewerkt om de keukenkastjes te doen, dus ik ben lekker bij. Wat een heerlijkheid om niet zo veel meer in de kastjes te hebben staan. Ik heb gewoon ruimte over! En nog € 40 verdiend aan de spulletjes die ik te koop had gezet in de Facebookgroepen 🙂

Diane

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben nu heel gefocust bezig met huishoudelijke taken. Echt fijn om die focus te kunnen houden en alles netjes te houden. Rommel komt er bij mij niet meer in 😉

Charlotte

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Mijn eerste eye-opener deze maand is dat ik dus echt wel kan opruimen en een ritme hierin kan vasthouden. Ik wil graag snel te veel en dat werkt averechts. Ik kan nu, met mijn drukke gezinsleven en twee eigen bedrijven, toch goed overzien wat er moet gebeuren en ik heb gewoon meer tijd gekregen!

Ilse

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben zo blij met deze groep! Ondertussen ben ik bij dag 123 en het lukt me gewoon om alles opgeruimd te houden. Ik ben ook heel gemotiveerd nu om het schoon en overzichtelijk te houden.

Dian

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust