Mis jij je vriendinnen ook nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven? 4 tips om het gemis een beetje minder te maken!

Alsof deze tijd niet al vervelend genoeg is moet je je vriendinnen ook nog missen.

Hebben jullie gezamenlijke sportavonden, eetclubs of etentjes die nu niet doorgaan?
Laat ze, in iets andere setting, gewoon doorgaan met de volgende 3 leuke tips!

Tip 1

Er zijn heel veel gratis online bordspellen. Denk bijvoorbeeld aan:

Kolonisten van Catan

Wordfeud een goude oude

De Slimste mens test zo nu en dan je kennis en neem het op tegen een vriendin

Draw Something neem even een kijkje, was ooit een ware hit

HouseParty in deze app kun je met meerdere personen samen een spelletje spelen en elkaar zien

Rummikub Apple

Rummikub Android

Tip 2

Deze is echt leuk. Er bestaat zoiets als Netflix party : – ) https://www.netflixparty.com/

Gezellig samen een film kijken! En de zak popcorn voor jou alleen ; – )

Tip 3

Deze tip is zo voor de hand liggend maar misschien schiet het er even bij in. Bel je vriendin gewoon op of Facetime met meerdere vriendinnen via WhatsApp, ja kan gewoon tegelijk!

Wat helemaal handig is Zoom het is ontwikkeld om online vergaderingen in te kunne houden. Helemaal niet gek! Een gesprek met je vriendinnen lijkt soms wel een vergadering, maar dan leuk. Maak dan je achtergrond als een tropisch strand en waan je met je vriendinnen even op vriendinnen vakantie op de Bahama’s. Lees hier hoe je jouw achtergrond in Zoom aanpast ; – ) easy peasy…

Tip 4

En last but not least. Heb je aanstaande maandag 6 april om 13:00 uur nou nog niks op de planning staan? Dan zou ik zeggen schuif lekker aan in het fijne webinar van Eveline. Eveline is diëtist en dieetpsycholoog en schreef het boek nu ‘afvallen en nooit meer aankomen’. Ze geeft de gratis online workshop ‘5 tips om je afslankpoging deze keer wel vol te houden’. Meld je hier aan!
Vergeet dit niet met je vriendinnen te delen!

Is dit blog ook interessant voor je vriendinnen? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Ik had de investering in deze superopruimcursus al in de eerste weken terugverdiend. Dat kwam omdat in een van de opdrachten je je tassen ging reorganiseren, opruimen en eventueel wegdoen wat je niet meer nodig had. Toen vond ik in een hele oude tas in een zijvakje nog € 50,00. Hahaha. Het tweede wat ik terugverdiende was dat ik door het opruimen ineens heel veel dingen vond die ik helemaal niet nodig had of dubbel had. Sommige dingen waren gewoon nog nieuw. Die heb ik allemaal verkocht op Marktplaats en zeker enkele tientjes mee verdiend.

Carola

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Gelukkig had ik voor mijn vakantie al vooruitgewerkt om de keukenkastjes te doen, dus ik ben lekker bij. Wat een heerlijkheid om niet zo veel meer in de kastjes te hebben staan. Ik heb gewoon ruimte over! En nog € 40 verdiend aan de spulletjes die ik te koop had gezet in de Facebookgroepen 🙂

Diane

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben nu heel gefocust bezig met huishoudelijke taken. Echt fijn om die focus te kunnen houden en alles netjes te houden. Rommel komt er bij mij niet meer in 😉

Charlotte

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Als je huis op dit moment een chaos is en je geen idee hebt waar te beginnen, is deze cursus erg fijn. Je krijg elke dag een mail, meestal met een opdracht, waardoor je je huis stap voor stap onder handen gaat nemen. Door de groep zie je niet alleen waar anderen tegen aan lopen in hun huis, maar ook hoe zij dingen oplossen.

Corien

volgt 365 Dagen Rommel naar Rust

Mijn eerste eye-opener deze maand is dat ik dus echt wel kan opruimen en een ritme hierin kan vasthouden. Ik wil graag snel te veel en dat werkt averechts. Ik kan nu, met mijn drukke gezinsleven en twee eigen bedrijven, toch goed overzien wat er moet gebeuren en ik heb gewoon meer tijd gekregen!

Ilse

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust

Ik ben zo blij met deze groep! Ondertussen ben ik bij dag 123 en het lukt me gewoon om alles opgeruimd te houden. Ik ben ook heel gemotiveerd nu om het schoon en overzichtelijk te houden.

Dian

volgt 365 Dagen van Rommel naar Rust